Tack för lektionen, Steelers!

Tack för lektionen, Steelers!

Ibland är det bara lyfta på kepsen och erkänna sig besegrade av ett bättre lag. Luleå Steelers är tillsammans med Alvik Basketettans bästa lag den här säsongen. De är större än oss, mer rutinerade än oss och idag skjuter de också bättre än oss med 15 av 29 (51 %) från trepoängslinjen. Det hjälper förstås inte heller att Philip Gjerulf insjuknade i Covid dagen innan match och att Joel Halling sköter statistiken istället för trepoängsbombandet.

Innan uppkast lämnade lagkapten Jonte Gunnarsson över en guldboll med hela lagets autografer till en rörd Arvid Lindgren på kryckor. KRYA OCH KOM TILLBAKA STARKARE, stod det på bollen från lagkamraterna. Vi saknar dig Arre!


Bäst i Åkersberga offensivt var Sarunas Pabreza som gjorde 24 poäng på 25 minuters speltid på 50-procentigt skytte. Även Lukas Gyllensten gjorde det bästa av sina dryga 20 minuter på golvet och gör 13 poäng på 5 av 11 (45 %). Positivt var också att Oliver Glemryd (född 2007) debuterade i Basketettan idag och gjorde två poäng och tog två returer på 10 minuter.

Nu gäller det att snabbt ladda om, hålla tummarna att ingen annan faller för fladdermusfebern, rehabba alla jävla småskador och se till att det är ett laddat Åkersberga som kliver på Östersundsbussen kl 10.00 nu på fredag den 8 december. Jämtland skuggar oss i tabellen. Vi ligger femma just nu och de ligger sexa.

Det dramat kan du följa på SolidSport om du vill.

Tack för stödet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *