VILKEN JÄKLA STÖLD!!!

VILKEN JÄKLA STÖLD!!!

Nu ska vi se hur snabb jag är bakom tangenterna.

Klockan är 17.22.

Jag kom precis hem efter att Åkersberga Baskets stolta herrlag vunnit en riktig rysare mot Uppsala med 94-90 hemma i Åkersberga Sporthall.

Jag är bjuden på middag strax.

Så nu blir det tangentrally.

Rally är det uppe i knoppen också.

Så mycket känslor.

Eftermiddagen började kasst.

Telefonen ringde och en halstjock Philip Gjerulf i luren.

– Coach jag kan inte lira idag, jag vaknade upp superförkyld.

Åh nej, inte han också. Sedan tidigare hade även Elias Wilenius kastat in handduken på grund av halsont.

Och Jesper Eliasson på grund av knät. Och Joel Halling på grund av knät. Och Arvid Lindgren, som du vet, på grund av knät.

Åtta gubbar kvar på pappret, födda 2007, 2007, 2006, 2006, 2003, 2003, 2003 och 1995. Jonte Gunnarsson är den enda 20-plussaren.

Och när matchen stod och vägde så visade han att gammal är äldst. Gammal förresten. Killen är 28. Jag och Gurkan är gamla.

Nåja, hur som. Jonte stjäl matchens viktigaste boll mitt i korgbollsdramatiken och vi håller undan mot ett Uppsala, som bara blir bättre och bättre för varje match.

Marcus Stålberg är en klass-spelare. Rykten gör gällande att hans skola tog sig till första omgången av NCAA-slutspelet för något år sedan. Det är inte kattskit. Han gör 24 idag och var het i crunschtime. Och det är fan inte lätt mot Åkersbergas beryktade försvar. Även Victor Godberg, John Imbia och Hugo Tidare gör livet surt för hemmalaget.

18-18 efter första. Vi vinner andra med 29-26 och tredje med 23-17 efter att Aiden Maier blivit het som en spis från down town. Men vi visste att detta skulle avgöras på små, små detaljer. En steal, en retur eller en turn over. Vi torskar fjärde med 24-29 men håller undan och vinner.

Sarunas Pabreza gör en väldigt bra match. Han sliter som en Ulmerkotte i försvar och returtagning och dundrar i 27 framåt. Jonte gör 23. Lukas Gyllensten 12, Aiden Maier 10, Casper Möller 8, Max Larsson 7 och Oliver Stenvall 7. Philip Molander gör också massor av nytta. Laget Åkersberga levererar. Och så var det den där bollstölden. FY FAN VAD GÖTT!!!!!

Nu är klockan 17.40.

18 minuter tog det.

Nu ska jag byta strumpor och åka på middag.

Tack för stödet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *